• Tjänster

Tjänster

Vi erbjuder omfattande planerings- och utrustningsservice samt lackerings- och servicetjänster för tunga fordon. Vårt breda produktutbud samt kunniga personal möjliggör kostnadseffektiva lösningar.
Service och underhåll

Vår påbyggnationsanläggning inkluderar en modern lackeringsverkstad och verkstad för tunga fordon. Vårt gedigna kunnande och omfattande reservdelslager möjliggör även större reparationer på plats.

Underhåll, reparationer eller modifikationer av vår utrustning utförs även på våra auktoriserade servicepunkter i hela Finland. På detta sätt kan vi garantera att de nyttofordon vi har utrustat förblir produktiva.

Be vid behov om upphämtnings- och returtjänst för ditt fordon. Vi hanterar fordonsflytten så du inte behöver spendera din tid på att förflytta fordonet till en verkstad och tillbaka

Tejpning och lackering

I vår lackeringsverkstad för tunga fordon utför vi lackering av bilar och påbyggnationer, kundföretags tejpningar enligt deras brand, förändringsarbeten av utseende och skadereparationer. Vår lackeringsverkstad och vår torkanläggning är dimensionerade för moderna modulkombinationer. 

Reservdelar och tillval

Vi har gott om reservdelar och tillval för påbyggnationer av nyttofordon i vårt lager. Du har omedelbar tillgång till bland annat olika lampor, blinkljus, backkameror, verktygslådor, aluminiumprofiler, stänkskydd och förankringsanordningar. Du kan enklast få tillgång till våra produkters slitage- och reservdelar genom att skicka e-post till adressen info(at)piako.fi eller ringa vår försäljning.

Kontakta oss