• Palvelut

Palvelut

Tarjoamme kattavat suunnittelu-, varustelu-, sekä raskaan kaluston maalaamo- ja huoltopalvelut. Laaja tuotevalikoima sekä osaava henkilöstömme mahdollistavat kustannustehokkaat ratkaisut.

 

Huolto ja ylläpito

Päällirakenne tehtaassamme on nykyaikainen raskaan kaluston maalaamo ja korjaamo. Vahva osaamisemme ja laaja varaosavarasto mahdollistavat suuremmatkin korjaukset paikan päällä.

Laitteidemme huoltoja, korjauksia tai muutostöitä toteutetaan myös valtuuttamissamme huoltopisteissä ympäri Suomen. Näin pystymme osaltamme takaamaan, että varustelemamme hyötyajoneuvot pysyvät tuottavassa työssä.

Kysy tarvittaessa ajoneuvon nouto-palautus –palvelua. Hoidamme ajoneuvon siirrot, jolloin sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi ajoneuvon siirtämiseen korjaamolle ja takaisin.

Teippaus ja maalaus

Teemme raskaan kaluston maalaamossa autojen ja päällirakenteiden maalauksia, asiakasyrityksen brändin mukaisia teippauksia, ulkoasun muutoksia sekä vahinkokorjauksia. Maalaamomme ja kuivaamomme on mitoitettu nykyaikaisille moduuliyhdistelmille.

Varaosat ja tarvikkeet

Pidämme varastossamme runsaasti hyötyajoneuvojen päällirakenteiden varaosia ja tarvikkeita. Saat heti varastostamme mm. erilaiset vilkut, peruutuskamerat, työkalulaatikot, alumiiniprofiilit, lokasuojat ja sidontatarvikkeet. Valmistamiemme tuotteiden kulutus -ja varaosat saat helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)piako.fi tai soittamalla myyntiimme.

Piako myynti

Linnatie 10,
76850 Naarajärvi
0207 419 200

Ota yhteyttä