Återförsäljare

Kvalitet, förtroende och återförsäljningsvärde garanteras i långa kundrelationer. Vi använder oss av hållbara tillvalsprodukter och komponenter lämpade för nordiska förhållanden, som både vi själva och våra kunder litar på.

I försäljnings- och servicesituationer är det viktigt att ge kunden produktens prisinformation så snart som möjligt. Kunderna uppskattar dessutom bildexempel, där man kan se delarna av och utseendet på den skräddarsydda påbyggnationen. Vi ger dig ett snabbt erbjudande och du kan med hjälp av Piako Builder möjligheten att planera din utrustning tillsammans med din kund.

Upptäck Piako Builder och planera din egen utrustning! Med hjälp av Piako Builder kan du montera ihop rätt typ av utrustning för dina egna transporter. Montera ihopstrukturerna, välj de behövliga tilläggen och få vårt erbjudande via e-post. Du kan också kontakta oss, så planerar vi en kostnadseffektiv lösning på basen av dina transportbehov.

 

Piako Builder

Whatever the load - we get the job done

Frakt av olika storlek, form och vikt hålls i rörelse med utrustning som uppfyller användningsbehovet. Planera din egen utrustning med hjälp av Piako Builder och få ett erbjudande direkt.

› Piako builder

Kontakta oss