Kuljetusyrittäjät

Eri liiketoiminnat vaativat erilaisen kuljetuskaluston. Me ymmärrämme alan vaatimukset ja siksi suunnittelemme ja varustamme tuotteemme aina käyttötarkoitusta varten. Mielestämme elinkaarikustannusten huomiointi kuuluu suunnitteluun siinä missä sopivien rakenteiden ja lisäosien valinta. Kattava huoltopalveluverkostomme pitää rahdin liikkeessä tuotteen koko elinkaaren ajan.

Asiakkaidemme kokemusten perusteella olemme valikoineet käyttöömme erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvat lisävarusteet ja komponentit. Haastavat sääolosuhteet vaativat lämmönsäätölaitteilta, kuormausnostureilta, takalaitanostimilta ja vaihtolavalaitteilta parasta mahdollista toimintavarmuutta ja korroosion suojausta. Siksi luotamme vain parhaisiin komponentteihin.

Tutustu Piako Builderiin ja suunnittele itse oma kalustosi! Piako Builderin avulla kokoat omiin kuljetuksiisi sopivan kaluston. Kasaa rakenteet, valitse tarvittavat lisäosat ja saat tarjouksen sähköpostitse. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin suunnittelemme kustannustehokkaan ratkaisun kuljetustarpeidesi mukaan. 

Piako Builder

Whatever the load - we get the job done

Eri kokoinen, muotoinen ja painoinen rahti pysyy liikenteessä, kun kalusto vastaa käyttötarpeita. Suunnittele oma kalustosi Piako Builderilla ja saat tarjouksen heti.

› Piako builder

Piako myynti

Linnatie 10,
76850 Naarajärvi
0207 419 200

Ota yhteyttä