Missio & arvot

Missiomme

Kuljetusratkaisumme ovat pitäneet suomalaisten kuljetusyritysten liiketoiminnan vauhdissa jo yli kolme vuosikymmentä. Teemme yhteistyötä maailman johtavien moottoriajoneuvojen ja raskaan kaluston valmistajien kanssa.
Toimintaamme ohjaa asiakkaidemme jatkuvasti kehittyvät tarpeet älykkäämpiä ja elinkaarikustannuksiltaan kannattavampia ratkaisuja varten.

Arvomme

Asiakas – Asiakaskeskeisyys ohjaa toimintaamme. Meillä on osaamista ja ymmärrystä, joka pitää asiakkaidemme rahdin liikkeessä.
Kehitys – Jatkuva, pitkäjänteinen kehitys on intohimomme. Suunnittelemme, rakennamme ja kehitämme tuotteita ja palveluja jatkuvasti.
Piako-yhteisö – Siisti työympäristö ja esittelytilat huomioivat toisemme sekä asiakkaamme. Perheyrityksemme on houkuttava työnantaja.
Laatumielikuva – Uskottavuutemme syntyy harkitusti valituista osista ja elementeistä, laadusta sekä kolmen vuosikymmenen kokemuksesta.

Piako Builder

Whatever the load - we get the job done

Eri kokoinen, muotoinen ja painoinen rahti pysyy liikenteessä, kun kalusto vastaa käyttötarpeita. Suunnittele oma kalustosi Piako Builderilla ja saat tarjouksen heti.

› Piako builder

Piako myynti

Linnatie 10,
76850 Naarajärvi
0207 419 200

Ota yhteyttä