Särmäharju Ky

Viimeisteltyä huippuluokan osaamista

Särmäharju Ky:n haasteena oli saada koukkuvaihtolava-auto, jossa toisinaan käytetään kuormausnosturia. Nosturin asentaminen vaihtolavalle ei sopinut heidän tilanteeseen, koska nosturin yhteydessä piti pystyä käyttämään eri vaihtolavoja. Lisäksi yrittäjät ovat innokkaita kuorma-autonäyttelyiden harrastajia, joten työn viimeistelyn tason tuli olla huippuluokkaa.

Toimivaa yhteistyötä

Yhteistyö Särmäharju Ky:n ja Piakon kanssa on sujunut aina hyvin. Yhteydenpito puolin ja toisin on helppoa ja mutkatonta. Suunnittelun yksityiskohdista käydään keskusteluja suoraan Piakon tuotekehityksen kanssa, mikä on halutunlaisen lopputuloksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Särmäharju Ky:llä on käyttänyt erilaisia koukkuvaihtolava-autoja jo 19 vuotta, joten he tietävät mitä haluavat. Yhteistyövuosien aikana Piako on pystynyt täyttämään monenlaiset toiveet erittäin hyvin.

Näyttävä ja monipuolinen kokonaisuus

Piako suunnitteli Särmäharju Ky:lle koukkuvaihtolava-auton pikakiinnitteisellä nosturilla. Koukkulaitteessa on automaattinen liun rajoitus, jolla mahdollistetaan pidempien vaihtolavojen kuljetus, kun nosturi ei ole autossa kiinni. Nosturin irrotus ja kiinnitys vie vain kymmenisen minuuttia, joten se on mukana ainoastaan tarvittaessa.

Autosta saatiin erittäin monipuolinen ja sen käyttöaste on korkea. Nosturi ei vie hyötykuormaa, eikä rajoita lavapituuksia, kun sille ei ole tarvetta. Autosta tuli erittäin näyttävä ja se onkin saanut huomionosoituksia eri kuorma-autonäyttelyissä.

Vakuuttavat ammattilaiset

Piako osoitti projektissa omaavansa riittävät tuotekehityspanostukset. Särmäharju Ky vakuuttui Piakon vahvasta tuotekehitysosastosta, jossa eri tuotteille on omat osaajat. Tähänkin projektiin osallistui mekaniikkasuunnittelijan lisäksi sähkö- ja hydrauliikkasuunnittelija.

 

Piako myynti

Linnatie 10,
76850 Naarajärvi
0207 419 200

Ota yhteyttä